Bild: 4. Noble and base metals – 4.4 Reaction of noble and base metals with acids (student instructions)
"4. Noble and base metals – 4.4 Reaction of noble and base metals with acids (student instructions)" von Dieter Arnold,
Experimentation instructions: Detailed instructions and questions for students on conducting the experiment “Reaction of noble and base metals with acids”.
The question “How would you test the reactions of different metals with acids?” shall be answered by experimenting.
Information and ideas: One item deals with „Technical application and vocational orientation“.