Bild: 4. Noble and base metals – 4.3 What are the differences between noble and base metals? (student instructions)
"4. Noble and base metals – 4.3 What are the differences between noble and base metals? (student instructions)" von Dieter Arnold,
Experimentation instructions: Detailed instructions and questions for students on conducting the experiment “What are the differences between noble and base metals?”.
The question “How would you test the reaction of base metals and noble metals with air?” shall be answered by experimenting.
Information and ideas: One item deals with „Technical application and vocational orientation“.